::sayangsaya::

Monday, July 25, 2011

"SEGMEN CUCI MATA"

(klik pic utk ke blog ini)
Senang sahaja untuk follow segmen ini korang hanya buat 3 syarat ni shj…

1)Buat entri bertajuk : “ Segmen Cuci Mata
-> Dalam entri tersebut korang letak link blog
dari mana korang tahu segmen ini

-> Berapa jumlah Follower yang korang ada,tuliskan tarikh hari ini sekali….
-> Bila korang start berblogging?
-> Jantina korang?

2)Letakkan banner diatas berserta link segmen ini
3)Siap semua ..Linkan entry korang kat komen ini….

tehehe..Assalamualaikum~

nengok-nengok..naik lagi kontes..hihi..ni namanya tengah buang tebiat. Sila jangan tiru. Baik lah awok pergi setadi.teet~

okie..segmen ni amat simple..tak yah penat-penat nak karang panjang-panjang..tapi kalo dah namanya pantang ni..pantang nampak keyboard nak aje menaip panjang-panjang.

1) Ini adalah segmen : SEGMEN CUCI MATA.
> Lokasi menemui kontes ini adalah di sini CikPuan Scarlett's
> Saat ini 25 Julai 2011 , 00:33 am SayangSaya ( follower) HA 118.
> Mula wujud dalam dunia blogging ni since June 2008. Whooaa...agak lama tapi banyak berabuk ni.hihi
> I am a muslimah. ( girl a.k.a lady..women.) ces..nak gak jawab panjang-panjang kan..


2) dah..
3) otw to publish n done=)

^SUKA^
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. terima kasih zypherkiller sudi join segmen ini ^_^

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::