::sayangsaya::

Sunday, January 16, 2011

d.i.a dan Atkin.

hia3~
salam 'alaykh..
sila tepuk tangan untuk entry ni yer, sebab dia da dapat kesedaran nak lose weight.hah ha
(gelak2??!!huh!) haa.
dia dan atkin?
cheq la tu.
ATKIN tu sapa? entah, mamat mana nth jumpa tepi jalan.
ni cubaan berani mati buat post sini. kalo tak malu>,<
huhu..
minggu ni (esok ler..isnin)
beratkin dengan puasa. maka, sahur awal pagi esok dikira breakfast utk atkin.
apakah atkin ni? dia ni program utk diet. Diet dia amek 20g karbohidrat je sehari sampai habis minggu induction. Induction pulak terpulang le bape lama nak buat, selagi rasa boleh go on..redah je la.
tapi time induction ni la yang azab rasanya..huhu.
yela, induction xbuleh makan nasi carbohidrate segala. menguji la tu!
perut melayu xreti xmakan nasi.tapi ni da try beberapa hari. boleh dah kot. w/pun semalam terkantoi. hehehe.xpa, xstart lagi atkin seriously ni.

esok la hari saya bermula bersama atkins.
ATKINs diet on 17 Januari 11 (70kg) berat giler ni.
picture?nonononono. sampai kiamat pun ak tak letak dah kat blog. bahaya!!hooo~
nak tau kita jumpa tepi jalan say hi2 bye2 bleh la.haha.
senget.
dah2.
nak pi surau.
diet, diet jugak..diet jiwa jangan lupa!
^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::