::sayangsaya::

Tuesday, December 22, 2009

entri yang bahagia=D

hari ni pergi picnic.

BEST TAHAP PETALA KE 8...ngeee~


the blue sky is blue.

the sea tu blue jugak..ekekeke.

penuh dengan kebahagian.

bermain dengan teman-teman tersayang.

terlupa dengan kekusutan.

angin itu lebih kuat dari si zephyr yang menggugat hati.

tapi itu bahagia.

sangat.

tiada ungkapan yang lebih indah daripada

- GEMBIRA-


hah ha. bahagia ke baca tulisan entry macam tu??ekekeke..terpulang la..bagi pika macam takde perasaan even terluah berlambak-lambak perkataan bahagia gembira bagai. hehe..yayaya..hari ni pergi picnic..best sangat!!!!!sayang kamu-kamu semua!! pics later ye..al maklum le..ai tabawa camera hari ni..[ bukan rini jer..da lama tabawa kamera tu.sbb kamera tu chumel sgt..bulat. ekeke..]..sirius..memang perghhh!!! tak terucap bahagianya..hah ha. tabetul!!


seronok~~sangat. hari ni pika memasak sendiri.[1st time masak bg org mkn..slalu msk hadap sorg2 je..ekekeke] prepare sume tu dari kol 11 lebih kot. whoaaa la...tapi masak simple2 jek..heh he. nasi goreng yang santeek tu..ngn ayam goreng tepung + ayam bakar lemon berlada.[resepi ayam lada ni..tatau la nama btolnye apa..rasanya itu kot. main redah je bhn2 dia neh..naseb licin jugak deme sapu..ngehe~]


pegi melepak kat pantai kok..hurm nama yang dikenali..nth..nama pe nth. nanti cari lain. tapi pantai tu cantek la. dekat ngn cable car tu. haaa...makan je..tader mandi2..pehtu poe panjat batu2. memanjat dengan stokin biru ku yang chumel. hah ha. tetibe aja terjulur kaki biru. alien sesat!!wehhheee~~~next..bahagianya pergi cable car.tapi tanaek pun. jalan2 kat bawah je. itu pun penat memusing. masuk tengok rabbit. kambeng,, ngn ayam..monyet bagai ah..pastu tgk rusa kot..nth..hah ha. masalah mengenali haiwan. then melepak2 tepi tasik tu. whooaaaaa..haih..seronok la..pergi ramai2 macam tu. semua kawan2 lama..ex-mahsurian. urm. rindu. sangat.


then aizaf nak sangat pergi tanjung rhu. whoahahaha..menjejak kaki ke tanjung rhu,,terasa macam dah lama sangat tasampai situ. credit la to safiy n yaakob cuz jadik driver2 kami arinih..ekekeke. nanti pika upload pics ye. seronok la..ish~~~buleh terbawak2 dalam mimpi neh. hah ha.


berjalan2 kat tanjung rhu memang cantik. pantai dia macam biru turqoise.[erk,,eja dia cemana eh???nth la.] siyes..cun. subhanallah. ciptaan Allah memang tatertanding. itu lah landscape yang paling sempurna. (^__^)
dan. entah. bahagia?? sangaaaaaaaattt..hurm..terlupa segala dilema..huhu..bila tengok langit yang biru..lautan yang biru2 hijau..urm..sangat selesa. sangat tenang. sangat ..erk..sangat apa lagi ye???hehehe..da tatau. tapi yang pastinya..pika da ada satu keputusan. nekad nak pergi yang satu..mungkin in future..gajinya tu bese2 aje. tapi takisah la..janji itu yang terbaik untuk pika dan agama. insyaallah=)


^SUKA^
www.tips-fb.com

1 comment:

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::