::sayangsaya::

Friday, October 2, 2009

assalamualaikum~


okeh..itz over. yeah!! i'm glad u know. tapi siyesly nthapeapenth la closing ceremony semalam . mnyk ah terkurangnye. yayayaya..



firstly tatau la..maybe kalo pihak pengurusan tu dorg kte ktorang ni not well prepared la kot. frankly said aku pun rasa camtu. memang mcm tunggang langgang. agknya bahana daripada kes tsunami tu kot..hoho~

okeh2..wateva. pika da hilang memori pasal closing ceremony semalam. okeh sila tutup cerita.

okey. hari ni lepak rumah je, nothin' to do la hari ni. basuh baju pun gune mesin..malas nak membasuh sendiri..[hohoho..da ada guna je ah..~]..housemate pun da banyak yang balik. ai segan la pulak. tapi kak yah ni okeh je. housemate laen tatau la lagi. as usual, kalo kat mana2 pun mesti adaa yg tak berapa ngam ngan kita ryte??

hurm..so do ai. ada la terasa hati...ish~ asek terasa hati je kamo..jantung limpa paru semua tu tamau terasa pulak!!

well..
agak excited nak start blaja ni. monday ni da ada kelas anatomy. okeh my lecturer from myanmar n she's very nice. from my 1st impression Dr.Phil is caring ouh~ most of my lecturers from india. whoa whoa whoa...u guys can imagine ryte betapa perlunya hamba Allah ini bertabah semasa belaja nanti...ngn nak menangkap segala kepekatan accent guru2ku nanti...whoa...i blink2 square la.

then minggu ni takde la pack sangat. just a week after this la...somebody is going to be senget benget. Tapi sesenget mana pun...doanya dipermudahkan Allah. Ameen.

ps: kak farah fly balek mesir 16hb ni..huhu..kangan sama kamo sis~

^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::