::sayangsaya::

Saturday, May 8, 2010

sheesy,,
pagi ni rasa nak leleh.
sakitnya hepar.
kenangan lama datang, baru je masuk dalam proses in healing. tapi entah la cemana.
dia datang balik. its not dia. tapi bayangan.
kesiankan pika.
pika adalah seorang budak yang suka hidup dalam bayangan masa lampau,
bagi dia kenangan dan bayangan itu indah walaupun kadangkala memeritkan hati dan jiwa.
hepar menangis.
hepar bertanya..
kenapa ingatan empunya tubuh lebih kuat kepada hamba sang PENCIPTA?
kenapa bukan ingatan itu lebih kepada PENCIPTA yang mencipta hamba itu?

malu nak menghadap PENCIPTA. dalam hati masih belum cukup sempurna untuk meminta cintaNYA. dalam hati kadang2 tersasar mencari cinta kepada hambaNYA.sungguh..tersilap langkah .

cinta yang dikejar sepatutnya CINTA PENCIPTA, barulah cinta hamba PENCIPTA datang mengiringi.
kenapa hai hepar, sukar kau nak mengerti?
susahkah bahasaku?
hepar?
kalau la kau boleh mengingat PENCIPTA sepertimana berdegup jantung dengan sistem konduksinya. sebagaimana dia menerima arahan dari SA node, bukan dari brain. terus ke dinding kiri dan kanan atrium. sama seperti terus ke dalam hati dan sanubari. tader lagi jalan yang penuh liku2.
sheesyy..
apa la pika merepek ni.

may i say sumthin..
saya nak baitul muslim diusia muda.
=)

tu je.
hilangkan masalah hati yang tamampu diubati.
^SUKA^
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. >>___<<


    hikhikhikhik
    cinta pada pencip-NYA
    berapa ramai yg sedar ini?
    huhuhuhuhuhu ~~


    hye, exam dah ok ke?
    phewwww

    ReplyDelete
  2. ho..mekaseh bro dtg. lama tenggelam kamu.
    exm?

    hu..
    no komen.
    last paper pun da giler membunuh
    hopefully pass aje.
    wuhuu~

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::