::sayangsaya::

Saturday, May 8, 2010


salam 'alaiykh.

jangan tanya kenapa ada lagi n3 naik.
memang tengah meroyan nak menaip n3
my bahasa, no more budak baik.
entah.
emo sikit.
ni adalah hasil daripada menjawab
exam final
Occupational Therapy Activity analysis
semalam.
last paper yang sangat membunuh.
shheessyy..

entah la apa yang budak ni jawab.
siyes tatau.
dia da ter 'P.S.Y'
okeh la.
mulai lepas hari n3 diupload
budak ni da cakap kat herself nak publish n3 related ngn apa yang dia belajar.
maka setad esok or lusa..
or tulat or tungging or terbalik..
dia akan post n3 related dengan OT;
> behavioural *sciences
> Neurosciences
> anatomy n physiology
> OT foundation
>activity analysis


....
dan sekarang dia tengah berfikir

macam mana nak change for goodness ni?
awat la hati..
ketegaq sangat?
nak kena sebat ka?
ada mau?
ish..

susah nau nak buat baik. baik tu pulak in term yang macam mna.
jangan pelik kalo budak ni suka bertanya dua tiga 4 5 6 kali
pasal
" macam mana najadi baik? baik in term of yang mana?"

sila layan aje dia punya soalan.
sesungguhnya kesian padanya.
sebab ketensian yang tinggi telah membuatkan lagi tahap ketensian meninggi.
hoo..
bagus bess logik fizik caye..
mau terbelalak mata miss chew tgk budak ni menjawabnya
buat prinsip fizik sendiri
sila clap tangan untuk dia.
yeay!

hoo..

tu je kot

ouh yaa..

malam ni jum ramai2 g stadium malawati shah alam.
lets break the siege.
lifeline4Gaza

..
peace no war.












^SUKA^
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. huhu..same goes to me..dek kerna pk how to be baik, 1 entry pn x wujud kt blog. walaupun dah sekian lama bca versus, still xde review psal dat novel. rsa x mampu nk buat review... pg petang siang mlm always think on how to be baik..hukhuk...

    btw, u pegi ke stadium malawati?? ad apa c2?? nk p jgk!!! bukan2... nk pegi gaza. hikhik..mau ikut jejak Din.ngee!~

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::