::sayangsaya::

Sunday, May 30, 2010

masjid Nabawi di subuh hari. credit utk tuan empunya. pika mnx izin paste

hurm..ni n3 ke dua. er..kenapa tetiba je terkeluar masjid Nabawi? pika nak berleter fasal mengimarah masjid lagikah?
hah ha..nehi..nehi..
saja je nak paste ni..seronok..sebab, rasa sayu tengok masjid ni..entah la.hati teringin nak menjejak..tapi tak tau la bila...moga dipanjangkan umo..sampai la ke sana, kalo dapat pergi time memuda ni..Alhamdulillah..rahmat Allah..wuaaa...sayu2..tatau naper ni..sheeesyyyy!!

erm..back to ceritera asal la..kenapa nak post sampai 2 n3 malam(pagi dah pun..) ni..sebab nya..esok da nabalik kolej, d day after tomorrow da nak pergi praktikal..tapi d day before tomorrow budak yang tengah menaip ni dia tatau nak buat apa nak prepare untuk d day after tomorrow, makanya, d day before tomorrow dia hanya menghadap FB. ZK, WA, LL4G, twitter LL4G dan seangkatan dengannya. agaknya bila terapis tanya ape2 hal pasal OT nanti dia nak jawab pasal Gaza je kot kan..( see...gaya2 nak meletakkan kesalahan pd org lain..ni la salah satu mekanisma bela dirik..tp ni xtermasuk dalam martial art keh)..tengok..mula nak merepek..dusyh3!!!

tak la. sebab utama. esok, mak, ayah ngn abang nak terbang pegi umrah. flight dari pulau kol 12. sampai klia around 1300++, tapi myb aku tadapat pergi anntar kot..yala, sapa nak bawak..wuu..er..tapi, kalau dapat pun apekah?

huh...forget it, forget it...semoga, mak, ayah dan abang selamat pergi dan pulang. kali ni adik xmintak macam2 kat ayah dah..adik nak ayah mak ngn abang selamat p dan balik. adik tadapat hantar esok, nanti balik pun adik tadapat sambut sebab 25hb adik dabalik kolej balik..huu~

entah la..esok(jp lg la..) mesej mak. call ayah..( ni namanya electra power..anak perempuan ske kat ayah, anak llk ske kt mak..tp xingt pekenama untuk llk tu..'octo..' sumthin..rumetku lagi best nak ingat, hentam dia letak octopus..last2 sampai kesudah aku da taingat nama betul tu..aiseh..)
cakap ngan ayah, kirim salam kat mak ngan abang. nak cakap ngan abang aku?hu..mimpi je kot nak becakap ngan hang jebat yang sorang tu. okeh..(nama abang saya Ahmad Jihbadz Mokhlis..jgn tanya maksud nama dia,saya suka assume mak ngn ayah nak letak nama jebat, tapi makcik pendaftar terover spelling kot tu jadik jihbadz..ngee~kanda jangan marah..nanti suwoh mak jual kat Egypt.agagaga~)saja je..n3 ni n3 penyemak dinding, sekadar coretan rasa..ntah..rasa macam dalama tak update n3 sal femly kan..tapi,,perlu ke? (biar sy sorg yg bc citer fmly saya sudah la kan???)

tap..tup..tap..tup..entah la, nak tuleh apa lagi ey? nak merepek2 sebelum logout. minggu ni seminggu klinikal buat observation kat HKL. rasanya macam epal~
hoh ho..ni namanya kecuakan tahap tera..kejiwa kacauan tahap maksima..(heleh2..bajet ajer..ngehehe). aiseh..apa ni..(buleh tanya..kenapa kamu membaca juga ya?_?)
dala..da pagi sudah..ni mengcover balik pg tdi punya n3..
^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::