::sayangsaya::

Wednesday, September 23, 2009

::kad raya::

ngeh..ngeh..ngeh..

assalamualaikuuuuum...=)

hihihi..tadi selongkar2 dlm folder t'jumpa la pic kad raya hari tu. supposed post n3 tu dulu before raya. tapi kan ai da cakap..laptop masuk ospital re2..so teros terlupa. bnyk gk kad yg ditambah last minute tu..huhu.tapi terlupa pulak nk amek pic.

xapa la..janji ada. oeuh ya..saya mmg sangaaaaaaaaaaaat suka bg kad raya kat orang.kalo dulu memang jenis berharap org tu akan reply, tulis pulak berjela-jela kat dalam kad tu..hihi..tapi skang tak dah. xkan la da besor pun nak tnya cmtu lg kot..
xkan nak tnya...kueh raya da siap?baju raya bpe pasang??warna apa..awak habis pose tahun ni..haha..
tu semua soalan masa zaman kanak2 epal dulu..skang no more la..




ngeh2..ni kad2 yg aku bgi..pehtu ada tmbah lagi 5 keping.
yg 10 ni utk..
1) abg iz
2) abg wan
3) cikgu2 mrsm
4) kak as
5) kak farah
6) halim othman..[not yg roda wateva tu okeh..ni kawan yg xpnh knl..surat dia anta 2thn lepas bru thn ni nk balas.]

baru terjumpa la weh.
7) ayn nur azhana
8) cik pah kita
9) errr...sapa lagi ni..
alamak terlupa la..kenapa la memoriku mcm ikan emas ni..haioh2..
10) pun xengat la..

xtra five tu utk..
1) farna
2) fela
3) yanti
4) rai2
5) cikgu nana??ish..bukan tue..cgu nana dlm list yg 10 td..alamak..herm xpe la.sapa2 je.

ni ada lagi. kad birthday aku buat spesel[spesel ker???ah..karutan jek..hohoho..] utk kak farah.=D



haha..amacam????(^_T) spesel tak..buat sendiri tue. jangan memain yek. aku ni mmg pun ske buat kad bagi kat orang yg aku appreciate.huhuhu..[masuk bakul angkat ngn kren betol lah aku ni..ngahaha].. tapi siyesly..aku memang ske buat kad nak bg kat orang2 yg aku rasa very meaningfull in my life. xcaye..leh je tanya kawan2 kelas 2rk4 aku kat mahsuri dulu..aku bagi kad raya kat deme. ramai ouh..sekelas dkt 30 org..aku bg kat bdk2 rk len yg aku kenal lagi..mlm tu mmg bjage..naseb baek dorm mate aku kak fara tu baek hati menolong.

pastu..masa kat mrsm pun ada gk aku bagi.kat classmate GLORIOUS aku..masing2 dpt..tapi upgrade la sket saiz dia daripada yg aku bg kat bdk2 kelas aku 2rk4 tu.
aku tau yg aku buat tu tomey2 blake..hakhakhak...once again naek kren..ngahaha..

kat kak farah pun bnyk je..tapi takde la sampai beratus-ratus..nth puluh pun xsampai kot. nth..nnt le aku tnya..

erm tu je kot..rasa2 nanti kalo aku rosek2 ada lagi..aku add la lagi..

hah...ni ada pic yg aku nk share ag..aku kangaaaaaan sama deme.




dan ini jugak!!!!!! (T_T)

^SUKA^
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. mana ak pnya kad?????
    !@#!@#$@#$#$@$&&*!!!!

    ReplyDelete
  2. SALAMMMMZZZZ ~

    Whoaaaa, selamat raya... mana gua leh tempek kan diri tuk jadik ur follower?? huhuahuahua ...


    selamat raya!!!!


    p/s: kesah baju raya tu kesah benar antara gua n hadek gua. xoxoxoxoxo

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::