::sayangsaya::

Tuesday, August 11, 2009

~I'm DONE!!!~

ASSALAMUALAIKUM....!!!

HEHE...SmileyCentral.com...dah pun selesai membaca PELANGI..memang la syafiqah dah tersengih sampai ke mana entah. sengih dah terlebih gula.

tapi sengih-sengih pun rasa macam mood xbpe btol gak neh..mood pergi naik swing.
tinggal aku sorang2 dok tahan kat sini.

ni kenapa lagi dengan aku ni? apa kena lagi ni?dah sungguh senget ke apa?
rasanya tak de apa yang tengah maen aci kejar dalam kepala aku ni..

tapi tadi ada je yang berkejar. masa tengah tgk FS td. tu yang aku maleh nak pi tengok FS. nanti ada je la buat aku touche'. tak sukanya.

tadi dalam kepala main polis sentri ngan soalan lagi. dan mcm bese..jwpn jadi penjenayah. sebab dia tamau bagitau yang betoi.

KENAPA MESTI KENAL ABANG IZ?
jawapan?
1)tatau.
2)saja nak kenai
3)jatuh dari langit.so terkenai la.
4) hikmah ALLAH. [jawapan paling logik masa nga berfikir ni..]

SmileyCentral.com macam ni la. dlu2..msa awal2 kenal mmg slh fhm. tp finally tatau cemana teriktirafnya kata adik n abg tu. [ padahal dalam agama kita xde pun sebut2 citer sal adik angkat abg angkat neh..ank angkat ngn parents angkat ada la..abg n adk o kakak tu pn ada cz mk ayh dorg mk angkat kta..cmtu la]..tapi istilah ada adk abg angkat kak angkt tu cm da trend bebudak skang. tau2..dan ak pun terjebak. tatau sejak bila.

erm..thats why i said i maleh nak menjengah ke FS. jengah je..ada la..nmpak je.
i hate it.
do i hate him? maybe yes..
miss him?..[senget la tu..dok sesuki nk pikir sal anak org.]
kenal masa bila?SmileyCentral.com..masa form 2.
nga lepak2 kt cc tetibe dy appear kat YM. then terkenal dan terus mengenal.
lama dah..mmg punSmileyCentral.com..

then masa skolah menengah dulu kire slalu gk keep in touch. tp skang cm da kurang je..SmileyCentral.com..bukan kurang dah..abeh je matrik re2..
the day aku sampai rumah ngn keletihan tu. out of the blue ujud lek. meluat pun ada. tapi teringat gk.SmileyCentral.com can b like secondary school dlu. tapi rasanya da tak de.

ni nga melahirkan rasa kekecewaan yg ketara sbenarnye..SmileyCentral.com.
bpe tAhun kenal..dkt 5 thn ++ gk..xkan la xberbekas.ada je. cap tapak kaki ayam kat simen umah mak cik sebelah tu.

paling menyampah bila dia rasa susah hati baru tau nak cari orang. dulu buang je jauh2..da tak pedulik. kena tinggal. menangis tak berlagu baru sedar diri. datang cari adik dia yang kena buang ni. SENGAL la. SENGET. MANGKUK SETENGKAT!SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com..
xpueh lagi melepaskan geram neh..
habis rosak mood hari ni..[ rosak ke?SmileyCentral.com bukan ke tadi mood pegi nek swing?cemana rosak lak?SmileyCentral.com..

adooiii..
apa2 je la.
geram giler kat orang tu.
tapi nak buat macam mana. dah nama pun orang.
mAnusia mudah lupa.
dan dia melayu.
melayu mudah lupa..[ cm TUN DR. Mahathir cakap dulu.]..
aku pun terlupa gak.
kadang2 aku pun saja gak nak lupakan orang.
tapi mesti bersebab...
sebab tu sangat konkrit.
dan xmungkin macam ney dahSmileyCentral.com
erm..tu ja.
nak lepas.
da ok sket.
dah nak balance dah..
10% g cukup 50-50.
urm..
^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::