::sayangsaya::

Friday, July 10, 2009

~entahapeapentah~

10 julai…

Herm…menjengah kembali ke blog ‘terchenta’…i’m now at SMS Sri Putri..hahaha..tringat zaman sekolah masa kat mahsuri dulu, time nak isi borang sbp masa form 3 dulu tu…aku ngan ekin, wani jamal, ngan annis..sume intend giler nak ke Sri Puteri ni..mmg target time tu, nak masuk SBP. Nak ke Sri Puteri, mmg dah terbayang nak further study kat SBP…tp tu la..tak ada rezeki masa tu, tapi sekarang dah sampai. Tapi sampai untuk melawat je la…[ sbenarnya masa tu agak terkilan bila xdapat panggilan masuk SBP tu, tapi nasib baik dapat masuk MJSC..dah rezeki ke MJSC..syukur la..]..kalau kat sini,,, bkn sekolah co-ed..entah tak tau jadi apa nanti..hahuha..[..erk..apa yg sbenarnya nga aku pikir neh??(T,T)]..huish..astaghfirullah…]..

Uhuh..back to my real intention..sebenarnya nak share fellin’ ni..semalam, aku tolong my kezen jual burger..semalam masa nga buat tu, aku terpikir..uh-lala..Jade pun jual burger..[- JADE_rooftop_rant-] ..dan sangat terasa penatnya..macam mana la Jade jual burger,,,hehe…kalo alia baca entry ni..mesti sengih jugak,,,ROOFTOP RANT..
Tapi memang seronok la, entah…penat macam mana pun, bila dah tgk budak2 ni dapat burger yang dia orang order tu…hurm..puas..lega,,,seronok,,happy..

Letih tahap tak ingat...start prepare barang2 untuk buat burger tu around 8.45 p.m kot...pastu lepas semua order dah settle, ada pulak yang datang topup order...dia orang tambah itu ini, daripada 60 biji naik ke almost 80 biji. Bila dah habis buat semua burger tu, jam pun dah sampai pukul 1...kemas2...tengok2..angah dah pun terlelap kat sofa..fuh...mmg giler penat..main api, panas2...

Erm..9th july...my sis’s birthday..happy birthday kak..[ noor atikah ]..may Allah bless u..
Now u r 20 years old..and not toforget…mine too…but 3rd july…
Thnx for those wishing me..may Allah bless you guys too..

• shahirah…-teman_zaman_kanak2_rebenaku~
• ct raidah..~cayunkku..
• farhana..~ luvlyexrumate~
• najihah...~teman_masjidku~
• fatin nabila
• faziela~exrumateterchayang,,~
• nurul syahida~exclassmate+exrumate+pendengaryangbaek~
• asmira~ my wonderwall~
• uhuh…da tak ingat…sapa ea..

sorry la..for those yg da wish..kalo pika tak engat..gomenasai..kapisiti memori sekarang mmg ala-ala ikan emas..kalo abg iz dia kata aku punya kapisiti memori pakai MB
je..terlupa nak upgrade ke TB..[tera byte..]..mumumumu..what ever la...

next cherita..my mak..dia tak tau pun aku datang KL ni..rabu re2...masa otw nak datang tu, mak call...dia tanya where am i..aku pun macam bersalah la jugak sbb tak bagitau awal2..tapi..kalo aku bagitau pun..untuk apa ya?herm..entah..tak tau pulak..dan bersalah ke kalau aku tak bagitau..ish..entah pe yang nak tulis ni.
dala stakat ni dulu..rasa-rasanya..da makin merepek..
^SUKA^
www.tips-fb.com

1 comment:

  1. salam...
    nice n3..!!
    wahh~~ gue jadik teingat sama jade~~
    oh..my jade..
    he3..
    weh nk link ke blog cherita ang..
    ak dh x hengat la..
    lupa lak nk wat link kt blog ak..
    niway, ak dh bca a moment 2..waa..~~
    sedih btul...
    ak pn bru ja senasib dgn hlovate...
    sedih sgt pabila tringat..
    rsa cm x kuasa nk hdup...he3
    pliz cri wonderwall kt ak..
    ~

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::