::sayangsaya::

Monday, July 20, 2009

ContEnGanKU~(T,T)

MArI mEnCoNTeNg



hahaha...neh salah satu daripada hasil contenganku...semalam aku pegi kedai susewen kat kuah tu, pastu membeli belah crayon bersama polistyrene board ngan pembalut, dan tak lupa jugak drawing block..sebab aku ni nak menconteng je pun,,,so pegi kedai rm2 bli kat situ..so untung nya dapat dua bijik drawing block.

al kisah terdetik nak beli ni pun sebab a day before tu aku mengemas umah..daan aku dapati kan besh kalo aku menconteng-conteng....dari situ wujud la idea2 kreatif nak mencanai kat drawing block neh..[kreatif ker..???urm..conteng2 kreatif kemenda..hahuha..]..kononnya nak mengaktifkan kembali kekreatifan aku melukis masa zaman kanak2 manggis dulu.

ni lagi painting?...uh...nehii..nehii...not a painting..contengan lor..hahuha



seronok tau bila dapat menconteng, terasa macam balik ke zaman kanak2..sebab dapat bermain dengan crayon!!!

erm lepas tu ni lagi satu view yg aku sanat suka tgk..subhanallah masa tu aku dapat amek pic neh..gumbiranya..masa tu pepagi alam...kat belakang umah makcik aku, araound 7++ la..




^SUKA^
www.tips-fb.com

2 comments:

  1. crayon~~
    hmmm... unoe wat, blik cti ritu, aku men crayon..
    x sgka srunuk men crayon ni~~
    hehehe,...
    men crayon dgn adik kecik aku tuh..
    haha...boh crayon kt gmbaq binatang..
    huuuu~~ ttiba rsa sappy je..hee~~~

    ReplyDelete
  2. huhu..
    dats y ak menconteng..
    ngah buhsan~ tahap tera..
    sedeh la..
    sunyi la rasa dinding contengan..
    cm tader fill nk menconteng
    huhuhu..
    i can fell da emptiness in me..[hahuha...spelling pun cm da tak btol..]

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::