::sayangsaya::

Thursday, June 16, 2011

Gelagat Mereka!~

okie, As salamualaikum.=D
haha..tiba2 hari ni nak mengepost gambar si kecil bertiga ni. Memang haru di buatnya kalau duduk dengan deme ni.

Oh,baru perasan. Dua tiga hari ni asyik nampak entry blog kawan-kawan duk pos Wordless Wednesday ja. Ingatkan apa kemenda la ha..rupanya hari mengepost entry tanpa bicara, which means, pos gambaq jala. haha..sorry la cheq memang jarang follow up wat hepen kat dunia blogger ni sebab tu asyek pos suka hati ja. Orang pos la segala macam perkara pun, hapdate entry tetap ngan cara sendiri. sebab saya suka membebel dan meluah bicara di dada ZK.=)
hee..
enuf talking and rambling..
lets me introduce you guys to this charming and beautiful prince and princess

She love to senyum sengih-sengih. She is Dina Zafirah.
she is the oldest, but oh!~ haha..sangat suka bermanja-manja. cakap sangat pandai tapi jadik pendiam depan outsider. boleh jadi paling sopan lah! good dear..very good, can be an actress heehe~ She is 5 years old. Kakak you are getting older ni with two new bro n sista=0
jangan 'merap-merap' umi lagi tau.haaa..

She is the 2nd. but for now. she is in the middle. D'sha in the middle. hehe..macam Jaded in the middle dah pulak.
Sangat 'nakal' dan banyak akal. haha..see..can make people laugh by just seeing her weird n funny face, Delisha Zulfa xsampai lagi 2 years old kot. tapi nakal dan akalnya..adekk!~ banyaknya akal.haha..luv to tease her sista.
told ya kan?!?^_____^
ni mata baru lepas menangis sebab merajuk. oh sangat pandai!
ni baru lepas acah kakak dia nak makan ubat. main sorok-sorok kakak punya uba belakang badan dia n pura-pura tak ambik.haila adikk..
this is Maksu's little Mujahid Addeen. Ahmad Amsyar. Ni muka baik la sebab tidur berenjut buai tu..ce tengok bawah..
ni baru kena tinggal kejap buaian tak berenjut.ha ha.
still menangis sebab lambat enjut buai. Amsyar yang 'nakal' pun banyak akal. kalau umi dia pergi dekat buai laju je dia pejam mata.haha..Amsyar ni, the only adik yang HA tengok memang kena ada dengan dia selalu lah.tak boleh berenggang. tak tau nanti bila umi dia nak pergi kije..haru jadinya, tapi amsyar paling best sebab boleh bawak pergi jalan dengan mudah. tak banyak ragam. bagi susu dan tidurkan dia. okie its enuf. hehe~ luv it
tengok, masih merajuk.hehe..
That's the angels lighting my day during this holiday. Gaya dan aksi masing-masing adeh..gonna miss they soon.


^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::