::sayangsaya::

Friday, March 26, 2010

COVER-Versus-web

I

“Please, Minn. Bukak tingkap bilik you.”
“Huh?”
“I’m freezing right outside your window. On the roof.”
Minn tegak dari baringnya, telefon bimbit masih di tangan.
You what?”
"
No kidding. Please...”
balas Ashraff Omar.
Mata Minn menala ke tingkap yang ditutupi langsir. Putus fius ke apa mamat ni.
"Enough of your tricks, AO.”

“Minn, I’m dead serious.”

Ashraff Omar berdiri di atas bumbung porch rumah Minn Edina.
“Minn, you nak bagi I masuk atau you nak tengok I jatuh?”

II

“Not a step away from that spot, AO.” Keras suara Minn Edina.
“Minn, you tahu I takkan sentuh you pasal I hormati you.”
“Back. Off.”

Ashraff Omar akur. Langkahnya ditarik kembali ke belakang.
“I tak memaksa. I cuma meminta. I like you. I really really like you. I want to give us a chance. Permintaan I bukan untuk you terima I yang sekarang, tapi I yang akan change for good, for you and for me. For us. Boleh you bagi I peluang tu?”
Hujan masih belum berhenti.

* * * * *

Lihatlah bagaimana HLOVATE membawa watak-watak dalam Versus berubah 180 darjah. Bacalah jikalau anda juga ingin berubah menjadi lebih baik, insya-Allah!


see..

saya da sangat teruja nak pergi esok.

yep.

menanti versus.

kak nila said if beli kat book fair dpt 21% discount.

waaaaah~~

hilarious~

like it!!

hah ha.

hari tu bagi sorang membe baca versus.

he said he want to change.

then spontaneously terkeluar idea nak bagi dia baca VERSUS

and alhamdulillah he get sumthin' from there.

sharing is caring. caring is loving.

wah gitu.

haha.

macam ala-ala jawab exam OTOA tadi la pulak.

task is component of activity. activity is component of occupation.

sheesy~~

sebut exam.

allahuakbar.

ari ni paling worse kot.

dala lambat masuk bilik exam.

memang masuk orang lain da nak start kot.

tak sempat nak review note before exam.

memang cam nak leleh ar jawab exam tadi. ngan kelas macam nak beku.

siyes.

leleh gak pas exam.

sedih kot. soalan senang.tapi jawapan susah.

hu~

tu la maen lagi. minggu nak exam baru setadi.

awal2 takmo prepare.

u deserve for it.

hu~

pedih!!(T_____T)'

hurm.

pengajaran neh.

afta this. final exam lagi 4 minggu.

dengar macam panjang je kalo kira hari.tapi kalo ikut bulan xlama dah.

ikut minggu lagi la..

hu~


tu je.

sekian repekan tengah taberapa malam.


............





p/s: dapat versus ngn cinta sufi esok bley la heal jiwa jap.huhu~



^SUKA^
www.tips-fb.com

3 comments:

  1. wuaa!!!

    versus!!!

    where do you get the extract ey???

    i want VERSUS!!

    entri kali ni sangat mengujakan aku..hukhuk...

    ReplyDelete
  2. hehe..
    dont jeles okeh.
    i'll tinjau2 cari jaja n din??ey?betulkan?
    hehe
    booth js jauh ke ujung alam kot.
    doakan ku terjumpa JS's crewZ esok.
    hu~

    ReplyDelete
  3. tidak!!~

    mau jeles jugak!!~
    hukhuk...

    ya2,, jaja & din..

    best tu!~
    serius u'll pk 10000x b4 come to marriage...

    ReplyDelete

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::