::sayangsaya::

Wednesday, September 2, 2009

food poisoning???

assalamualaikum..
haih~..
letih2..tak tahan daulat betol ah kalo kne saket ni..
darurat tahap tak hengat..
terburai habes segala macam..rasa tengok lauk pauk kat tv pun tak lalu.

ouh ya..~ hari ni dah 12 hari umat islam bpuasa..hu~
tapi..eden da skip 2 hari lorh..btl pose cuz muntah.mak aih~,,,
tak tahannye..
ni la yg tetibe tringat kat thread kat ILI tu..pe nth..tp ingatnye dia kata pernah tak berangan nak kawen dengan doktor?..

pas muntah2 dkt 2 hari kne food poisoning neh..tetibe terkate..nk jugak..wahaha..
[amooiii~..saket2 pun sempat jek..huhu..ye2..]buleh gak.

nati da ade dktor sndri..tak yah g klinik ag..aku kan slalu sakit.
peliknye..saket aku mcam neh ah..dari form 3 lagi saket ni.dulu time nak exam je lagi haru..muntah2..bengkel PMR pun xg..pastu nak SPM pun cmtu..orang dah sibuk2 study nak exam..aku pulak tetibe duk jadi penghuni setia sick bay..dekat seminggu. food poisoning???ntah..ye ah kot..
tp spesis saketnyer sama jek..ni yang musykil ni. tapi ye la..kalo tak sebut food poisoning aku nak sebut pe lagi. mana cheq tau.

cheq bukannya doktor..kalo tau takde la duk p susah2 nk p klenek td pagi. hahuha..teringat scene pg tadi ngn doktor-agak-macho kat klenek pdg mat sirat tuh..haha..

dala pagi2..aku g klenek ngn tak mndi..[ngahaha..kantoi..aikk..skang suda mandi ouh~]
ngn blurr nye..aye menapak ke dalam klinik.kat depan tu ada la nurse llk..ngn pakei mask aye tak tau handsome ke tak..hahaha..[xpe..ade ai kesah???nononono..]..

"de demam?batuk?blablablabla..." soalan tu adalah tnda2 H1N1 ye..so ai takde.terus je masuk dalam. masuk kat dalam g kat kaunter..muke seposennye nak daftar..xde mood ah nak cakap pepagi alam ngn sakit2..so slow jek cakapnye..hhaha..kunun saket giler..wohoho..

" 1022 noor syafiqah...masuk. bilik 3.." ni pun pening.cari pintu bilik tak nampak.padahal depan mata jek..haoih~ masuk2 doc-ala2-macho nga tunggu. aku bajet doc pempuan..haioh~..naseb2..[ni kes fobia yer..walaupun situasi lain tapi still fobia...scene dy kat klenek jugak..ai fobia dpt juru x-ray llki nk xray..mak~~~~]..
pastu masuk doc tny
"..1o22??"
aku angguk je.hah ha..ye2..kalo kat klenek beseri dulu awal2 lagi da kene sound tau. yala..nak cakap sepatah pun tak larat...pakcik pembantu kat klenek tu dlu..haioh~
manyak lazer meh mulut..'nama je budak pandai dok mrsm, tapi nk bercakap pelan, macam tak makan.orang pandai pun blablablablablabla...manyak sakit jewa ouh!!!huhu..[xpe2..smoga ALLAH merahmati kamo wahai pakcik pembantu.]..
^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::