::sayangsaya::

Sunday, August 10, 2008

YEAH!!!BACK TO MY OWN ROOM….(^^,)

xcelli...
ini untuk yg 2 weeks ago..

24JULY..20O8..

Hurm back to my own room…best…tp xde lar best sgt. Aku pn xtw nape..
Mayb dh t’biase ngn rummate baru kot. Dworg sgt friendly n nth..cm lyn ak spesel jer(…bkn nk prasan, tp mcm yea jer….he..)

Dulu awl2 ak pndh bilik tu ms ak jd mangsa tnh runtuh ak rs rindu sgt ngn bilik lm ak, ak hrp sgt ak leh balik ngn segera. Kdg2 ak rs nk nangis cz rindu bilik lama. Tp bila dkt 2minggu ak jd warga P1TB11…cm bez jer life kt situ..mcm ak dok kt dorm ms form 1 dulu...yea lar..dlm tu bkn ada 4org rummate,tp dh jd 6org…even mula2 mcm agk xslesa tp lm2 rs cm dah ok. Ktorg epy jer, ak plak tiap2 hari gelak jer,ak pn xtw nper..dlm bilik baru ak tu..ak dpt 5 org rummate yg sgt best. KAK AS, KUNYET, UN, THONAH, & WANI….kdg2 dpt pertmbhn rummate xttp…(KAK CT)…pe2 pun epy sgt tme tu..

Kalo tny windu ke x ngn dworang…jwpnnyer of course yes. Even ktorg dlm 1 kolej tp probability nk jmpe tu sgt sikit…except if I go to their room. (now…my ex-room)…I totally miss them…but xkan la nk ngaku ngn terang-terangan…for sure la xbley…(jg air muka neh..kna jual mhl..hehe…)

First night ak balik bilik lm…ak dh rs sunyi actually…ak wndu sgt sore kak as yg ske jerit2 panggil nm ak time dy tension. Ak wndu suasana kt situ yg watkan ak rs best jer..
Best mcm mn, ak pn xreti nk describe…tp bl mende dh xde..barula kte nk wndu…kak as ske jerit panggil…(PIKA…PIKA…PIKACHU!!!!)…even kdg2 cm annoying tp bl xde…Ya Allah..rindunya..

Mnde yg ak xleh lupe..ms ak exm ak still lg jd mangsa land slide, n ms tu ak still lagi jd org nomad. Mula2 cm cuak ada, sdey ada, pressure pn ada. Tp bila pk2 blek…ada la kot hikmah dy..yea bcoz every single things that happen has it own reason. Hurm lepas jer exm tu..ktorg mlm tu tgk SINDARELA,…then next day tgk plak citer korea..my boyfriend is blood type B..,next…please teach me English…aha…sume best2…

Urm…my foster sis dh blek Malaysia..dh lm..dkt tiga minggu dah kot…rsnya lar..tp xjmpe2 gk lg..huhu..sis pn ak wndu gk..lm xjmpe..YM pn dh jrg2…susah nk dpt wireless kt cni..dlm blok xdpt. Sis ak mlm dy pagi..ak bangun tido dy bru nk tido..cne tu…alamatnya time blek umh jer la bru leh YM..tp dy dh blek m’sia xkit..msj jer la..

What else huh!!!...i miss junior..DOYOT,FAR-E, NaeMAh, eZATIe..eLDZa..eChAH..skrg susah nk contact ngn bdk2 neh..dworg jrg onn fon evn masing2 bwk tp men sorok2..hurm..baik btol adk2 ak neh…haha…xmcm ak dulu..ak bw..onn slalu cz nk msj ngn sis..wahaha…time tu best rsnya..yelar main sorok2 ngn LDP ngn BWp..n rummate lm ak pn xtw gk…

MOTIVASI UNTUK KALI INI…..

Hargailah teman kita ketika kita masih dpt melihatnya di depan mata kita, jgn kita lokek untuk menunjukkan syg kita buatnya…biar kita rasa janggal e2 lbey baik drpd kita menyesal..jika hari ini kita dpt melihatnya, mungkin beberapa saat lg, hari ini atau esok dia atau kita sudah tiada…

Ø walau momentum hydrogen pecah sekalipun,
walau sejitu mana ikatan H2O,
setiaku padamu sbg sahabat tiada sisihan relative bersifat kenyal,
bak ikatan kovalent antara atom2,
walau t’dpt agen penurunan xkan berlaku proses p’[ ]
^SUKA^
www.tips-fb.com

0 comments:

Post a Comment

terima kasih,
conteng lagi nanti ya;)

::COMPLETEd::